Anledninger

Barnedåb

Når den lille ny er kommet til verden er det ofte et samlingspunkt for venner og familie. Uanset om barnet bliver døbt i kirken eller blot bliver navngivet, vælger mange at samle de nærmeste til en hyggelig dag med god mad og godt selskab.

Mange vælger den mere uformelle løsning med buffet, men vi kan også tilbyde flere retters middage eller Brunch.

Konfirmation

Konfirmationen er den dag, hvor de unge mennesker bekræfter troen på Gud, som blev formuleret i dåben. Det er også den dag, hvor de unge mennesker træder ind i de voksnes rækker. Det er en stor dag for både konfirmanden og forældrene, derfor vil vi gøre vores bedste for at det bliver en dag der bringer gode minder frem.

Vi har flere menuer, der egner sig til konfirmationsfesten, uanset om I er til en traditionel 3-retters menu eller til en mere uformel buffet.

Fødselsdage & Mærkedage

Fødselsdage og mærkedage er dage vi nyder med familie og venner.

FOFU er klar med maden uanset om dagen skal fejres med en hyggelig brunch, en uformel reception eller en kæmpe fest, vi har helt rigtige menu.

Polterabend

Polterabend har de sidste 30-40 år været tradition i Danmark. 1-2 uger før brylluppet fejrer venner og familie det vordende brudepar, og ønsker dem held og lykke med deres nye tilværelse som mand og kone. Uanset hvad polterabenden byder på af sjove aktiviteter, så skal der mad til.

FOFU kan levere maden til hele dagen – Start for eksempel dagen med en lækker brunch, sandwich til at have med ud til diverse aktiviteter og en lækker buffet at runde det hele af med.

Bryllup

Et bryllup er en af livets største fester. Det skal være en dag med jer, og kun jer i centrum, det er derfor vigtigt for os, at i på selve dagen ikke skal bekymre jer om andet end hinanden.

Maden er en fremtrædende og vigtig del af bryllupsfesten, og her er vi eksperter. Vores køkkenchef har langt over 100 bryllupper på rygraden, ligesom vi også kan hjælpe med alt fra dekoration til bryllupsbilleder.