Afregning og betingelser

Sen bestilling

Det er muligt at bestille mad hos os indtil få dage før dit arrangement, dog tillægges der et mindre gebyr på kr. 10,- pr kuvert ved leveringer inden for 5 hverdage.

Vi anbefaler at du bestiller maden, så snart du kender datoen for dit arrangement, så er du sikker på at vi kan leverer på den valgte dato.

Kuvertændringer

Du kan ændre på antal af kuverter op til 10 dage før dit arrangement, derefter er bestillingen bindende, ved sen bestilling er bestillingen straks bindende.

Børnepriser

Når børnene er under 6 år kan de godt være 2 om at dele en kuvert, men vær opmærksom på at få bestilt en ekstra kuvert af de retter, der er portionsanrettet, f.eks. forretter og desserter. Derved sikrer I at der er til begge børn.

Minimum antal kuverter

Minimum bestilling er 10 kuverter, ved ønske om et mindre selskab så kontakt os på mail eller telefon, så laver vi et tilbud til jer.

Kokketimer

Vi sender gerne en kok med ud, så i ikke ska koncentrere jer om andet end ar nyde dagen, eller hoste jeres erhvervsevent på bedste måde, prisen aftales individuelt pr arrangement.

Betaling

Der afregnes ved overførsel til FOFU`s Kontonr.

Betalingen skal falde minimum 5 hverdage inden levering, ved private selskaber.

Ved erhvervsarrangementer kræves 50 % forskud 10 dage inden arrangementet afvikles.

Når Vi sender kokke ud afregnes når timelønnen er opgjort.

 

 

Levering af catering

Levering

Vi leverer på hele Sjælland
Holbæk, lejre og Roskilde 350,-
Resten af Sjælland 650,-

Vi kører gerne i resten af landet, kontakt os så laver vi et tilbud.

Når du modtager maden

MADEN ER KLAR TIL DIG, DU SKAL BLOT TRANCHERE, LUNE OG ANRETTE FØR DU SERVERER FOR GÆSTERNE

Du modtager maden i den tidsramme vi i fællesskab aftaler.

Fødevareallergi

De mest klassiske allergener er diverse former for intolerance som for eksempel laktose og gluten, der findes i alt 14 forskellige.

Ved du at der findes en allergene hos jer selv eller jeres gæster, så husk at gøre opmærksom på det ved bestilling, så kan vi sammen finde en løsning.

Retterne leveres således:

  • Kolde retter
    Er anrettede i skåle og fade og klar til bordet.
  • Varme forretter
    Er færdigtilberedte, og lunes kort før serveringen hos dig.
  • Varme tilbehørsretter
    Leveres varme i termokasse, og kan opbevares der indtil de skal serveres. Skulle spisetiden trække ud, så kan de lunes i ovn, direkte i den service som de leveres i.
  • Gennemstegte stege
    Leveres varme i termokasse, og kan opbevares der indtil de skal serveres. Skulle spisetiden trække ud, så kan de lunes i ovn, direkte i den service som de leveres i.
  • Rosa stegt kød
    Er færdigtilberedt og leveres afkølet så det ikke fortsætter tilberedningen under transporten. Den varmes i ovn ved 200 gr. i 20 minutter før serveringen.
  • Brød
    Leveres forbagt og varmes i ovn ved 200 grader i 10 minutter, og serveres lunt.
  • Desserter
    Er anrettede i skåle og fade og klar til bordet.
  • Natmad
    Leveres koldt, eventuelle lune retter varmes først 30 minutter før serveringen.